Ziua 1: Bucuresti-Bodrum, Milas-Mugla

Îmbarcare pe zborul charter Bucuresti-Bodrum; sosirea in Turcia, aeroportul din Bodrum, Milas si preluarea turistilor de catre ghidul local; transfer la hotelul de 4* din zona Milas/Mugla.

Ziua 2: Info cocktail si ½ zi excursie in orasul Bodrum

Mic dejun. Întâlnire in cursul diminetii cu ghizii locali, care, alaturi de un pahar de cocktail nonalcoolic, va vor prezenta detalii referitoare la serviciile din complexul hotelier, cât si despre intregul program al circuitului. În cursul dupa-amiezii va avea loc o excursiei optionala de ½ zi in faimosul oras Bodrum, unde veti descoperi cele mai importante obiective, precum castelul medieval, vechile ziduri ale orasului, amfiteatrul antic Halicarnas si relicvele mausoleului, considerat a fi una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Retur si cazare la hotel.

Ziua 3: Didim-Millet-Priene-Kusadasi

Mic dejun. Pornim in calatoria catre Kusadasi, având pe traseu 3 dintre cele mai importante orase din zona Marii Egee , Didim, Millet si Priene. Vom vizita atractiile antice, precum orasul antic Didim, unde se afla un important sanctuar oracol dedicat zeului Apollo. Templul lui Apollo este considerat unul dintre cele mai bine pastrate constructii ale antichitatii. Continua vizita la amfiteatrul din Milet si orasul antic Piriene. Cazare la hotel 4* zona Kusadasi.

Ziua 4: Kusadasi-Ephesus-Sirince

Mic dejun. Vizita in orasul Kusadasi pentru o mica sesiune de shopping  la un atelier de bijuterii si produse de marochinarie; urmeaza vizita la celebrul oras antic Ephesus,una dintre cele mai importante asezari ale antichitatii, foarte bine prezervat.  Urmeaza vizita la celebrul sat Sirince, renumit pentru vinurile sale (degustare de vinuri). Cazare la hotel 4* zona Kusadasi.

Ziua 5: Pamukkale-Terasele calcaroase-Hierapolis

Mic dejun. Începerea calatoriei catre vest, in zona Denizli, catre Pamukkale, considerat o minunatie a naturii prin acele terase calcaroase de un alb imaculat, strabatute de ape termale curative. Aici veti descoperi si orasul antic Hierapolis, impresionant prin amfiteatrul acestuia, arcul de triumf domitian, cimitirul cu peste 1200 de morminte din piatra, etc. Veti avea ocazia sa va bucurati de apa termala in baia româna (optional). Cazare la hotel 4* din zona.

Ziua 6: Pamukkale-Fethiye

Mic dejun. Ne indreptam spre sud, de-alungul muntilor Taurus, in directia Fethiye, admirând peisajele minuate. Cazare hotel 4* zona Fethiye.

Ziua 7:  Fethiye – excursie cu vaporasul, borastele testoase Caretta-Caretta

Mic dejun. Plecare spre Dalyan, de unde vom putea face excursia cu vaporasul (optional), observare mormintele in stanca de la Kaunos, urmata de vizita catre faimoasa si fotogenica plaja Iztuzu, observare broscutele Caretta-Caretta si mai putin cunoscutele broscute de Nil ((Trionyx tringulus). Cazare in zona Fethiye sau Mugla.

Ziua 8: Întoarcerea in România

Mic dejun si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa charter de retur Bodrum-Bucuresti.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de statiune

*Servicii optionale neincluse in pret (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):
• Supliment demipensiune (7 cine + taxa de statiune unde este cazul): 99 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM (2 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrarile la obiectivele turistice din program (Castel Bodrum, amfiteatrul Halikarnas si mausoleu, Didim-Millet, Priene, Efes,degustare vinuri in Sirince, terasele din Pamukkale), toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 119 Euro/ persoana

Acte necesare:

• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din sejur 

 CONDITII DE PLATA:

- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

 Grup minim de participanti: 20 de persoane*

 

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit Turcia - Bodrum-Pamukkale - Fethyie, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate