Circuit Bodrum, Pamukkale & Fethiye

 Ziua 1. Bucuresti - Milas, Bodrum

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Milas, Bodrum. Transfer la hotel de 4 stele in zona Milas/ Mugla sau similar.

 Ziua 2. Milas - Bodrum*

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare. Dupa-amiaza, optional, tur de oras cu ghidul local in Bodrum*. Se viziteaza cele mai importante obiective, precum castelul medieval, vechile ziduri ale orasului, amfiteatrul antic Halicarnas si relicvele mausoleului, considerat a fi una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Seara, cazare la hotel in zona Milas/ Mugla.

 Ziua 3. Milas - Didim - Millet - Priene - Kusadasi

Mic dejun. Plecare spre Kusadasi, cu oprire pe traseu la 3 dintre cele mai importante orase din zona Marii Egee: Didim, Millet si Priene. Se viziteaza atractiile antice, precum orasul antic Didim, unde se afla un important sanctuar oracol dedicat zeului Apollo. Templul lui Apollo este considerat unul dintre cele mai bine pastrate constructii ale antichitatii. Continua vizita la amfiteatrul din Milet si orasul antic Piriene. Seara, cazare la hotel de 4 stele in zona Kusadasi.

 Ziua 4. Kusadasi - Ephesus - Sirince (Degustare de vinuri)

Mic dejun. Vizita in orasul Kusadasi pentru o mica sesiune de shopping la un atelier de bijuterii si produse de marochinarie. Urmeaza vizita la celebrul oras antic Ephesus, una dintre cele mai importante asezari ale antichitatii, foarte bine prezervat. Dupa-amiaza, vizita la celebrul sat Sirince, renumit pentru vinurile sale, inclusiv degustare de vinuri. Seara, cazare la hotel de 4 stele in zona Kusadasi.

 Ziua 5. Kusadasi - Hierapolis - Pamukkale

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Pamukkale, considerat o minunatie a naturii prin acele terase calcaroase de un alb imaculat, strabatute de ape termale curative. Pe traseu se viziteaza orasul antic Hierapolis, impresionant prin amfiteatrul acestuia, arcul de triumf domitian si cimitirul cu peste 1200 de morminte din piatra. Optional, oprire la baile romane cu apa termala din Pamukkale*. Seara, cazare la hotel de 4 stele in zona Pamukkale.

 Ziua 6. Pamukkale - Fethiye

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Fethiye. Se continua calatoria de-a lungul muntilor Taurus pentru a admira peisajele. Seara, cazare la hotel de 4 stele in zona Fethiye.

 Ziua 7. Fethiye – Dalyan* - Kaunos - Iztuzu

Mic dejun. Plecare spre Dalyan. Optional, plimbare cu vaporasul*. Vizita la mormintele in stânca de la Kaunos si la faimoasa plaja Iztuzu pentru a observa broscutele Caretta - Caretta si mai putin cunoscutele broscute de Nil (Trionyx tringulus). Seara, cazare in zona Fethiye sau Mugla.

 Ziua 8. Milas, Bodrum - Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport in Milas pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de statiune

*Servicii optionale neincluse in pret (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):
• Supliment demipensiune (7 cine + taxa de statiune unde este cazul): 99 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM (2 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrarile la obiectivele turistice din program (Castel Bodrum, amfiteatrul Halikarnas si mausoleu, Didim-Millet, Priene, Efes,degustare vinuri in Sirince, terasele din Pamukkale, excursie cu vaporasul in Dalyan), toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 159 Euro/ persoana

Acte necesare:

• Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din sejur 

 CONDITII DE PLATA:

- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

 Grup minim de participanti: 20 de persoane*

 

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Turcia - Bodrum - Pamukkale - Fethyie, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate